20:26 uur 30-03-2023

Verimatrix krijgt EMVCo Security Evaluation Certificate als softwarebeschermingsmiddel voor mobiele betaalapps

Verimatrix XTD Android app protection technology biedt bewezen, toonaangevende beveiliging

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO, VS–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Verimatrix XTD Code Shield toolkit voor mobiele Android-applicaties een EMVCo Security Evaluation Certificate heeft ontvangen als Software Protection Tool (SPT). Dit certificaat toont aan dat Verimatrix’ technologische tool voor de beveiliging van mobiele apps voldoet aan de strenge vereisten voor betalingsbeveiliging.

EMVCo is het wereldwijde technische orgaan dat de wereldwijde interoperabiliteit en aanvaarding van veilige betalingstransacties vergemakkelijkt door het beheer en de ontwikkeling van de EMV®-specificaties en de bijbehorende testprocessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor Investeerders bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Contactpersoon voor de Media bij Verimatrix:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr