03:24 uur 20-07-2023

Little Cinema Digital breidt gebruik van Verimatrix Streamkeeper uit, leidt almaar toenemende digitalisering van Hollywood-premières

Baanbrekende digitale studio breidt het gebruik van videobeschermings- en antipiraterijtechnologieën van Verimatrix uit tot zijn bekroonde ‘Backstage’-platform om entertainmentklanten te helpen bij het produceren van meer dan 450 exclusieve première-evenementen tot nu toe.

Verimatrix Streamkeeper Multi-DRM- en Watermarking-technologieën geïntegreerd in het platform van Little Cinema Digital, zodat studio’s en streamingnetwerken film-, televisie- en streamingpremières wereldwijd veilig kunnen hosten met slechts één klik.

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het in New York gevestigde en voor een Emmy Award genomineerde Little Cinema Digital, een bestaande videobeveiligingsklant van Verimatrix, onlangs zijn relatie met Verimatrix heeft uitgebreid met nu de meest geavanceerde Streamkeeper Multi-DRM– en Streamkeeper Watermarking-technologieën om zijn snelgroeiende activiteiten op het gebied van digitale evenementen verder te versnellen en te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers in Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Mediacontact Verimatrix:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr