18:54 uur 03-10-2023

Lineage neemt magazijn- en e-commerce activa van Burris Logistics over

Overname van acht faciliteiten versterkt het netwerk van Lineage in het oosten en midwesten van de Verenigde Staten, waarbij klanten betere toegang krijgen tot end-to-end oplossingen voor gekoelde opslag

Samenvoeging verbetert Lineage’s bestaande e-commerce en direct-to-consumer opslagactiviteiten ten behoeve van meer dan 100 klanten

NOVI, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics (“Lineage” of het “Bedrijf”), een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van industriële REIT’s met gecontroleerde temperatuur en geïntegreerde oplossingen, maakte vandaag de overname bekend van acht faciliteiten van Burris Logistics (“Burris”), een vooraanstaand bedrijf actief in voedingsdistributie met gecontroleerde temperatuur. Er werden geen financiële voorwaarden voor deze transactie bekendgemaakt.

De toevoeging van acht faciliteiten voor gekoelde opslag aan het magazijnennetwerk van Lineage zorgt voor om en bij 1,3 miljoen vierkante voet capaciteit en ongeveer 115.000 palletposities in faciliteiten gevestigd in Lakeland, Florida, Jacksonville, Florida, McDonough, Georgia, Edmond, Oklahoma, New Castle, Delaware, Waukesha, Wisconsin en Federalsburg, Maryland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage
Christina Wiese

734-608-1855

cwiese@lineagelogistics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr