03:31 uur 05-05-2023

Lineage Logistics kondigt benoeming van nieuwe Chief Financial Officer aan

Rob Crisci brengt meer dan 25 jaar ervaring in financieel leiderschap in de industriële en technologische sectoren naar Lineage, terwijl het bedrijf zijn volgende fase van groei en expansie voortzet

NOVI, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics (“Lineage” of de “Onderneming”), één van de toonaangevende aanbieders van temperatuur gecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen wereldwijd, kondigde vandaag de benoeming aan van Rob Crisci als Chief Financial Officer (“CFO”). Crisci brengt meer dan 25 jaar ervaring in financieel leiderschap in de industriële en technologische sector. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan de President en Chief Executive Officer (“CEO”) van Lineage, Greg Lehmkuhl.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005025/nl/

Lineage Logistics today announced the appointment of Rob Crisci as Chief Financial Officer. Mr. Crisci brings more than 25 years of financial leadership experience in the industrial and technology sectors to Lineage as the company continues its next phase of growth and expansion. (Photo: Business Wire)

Lineage Logistics today announced the appointment of Rob Crisci as Chief Financial Officer. Mr. Crisci brings more than 25 years of financial leadership experience in the industrial and technology sectors to Lineage as the company continues its next phase of growth and expansion. (Photo: Business Wire)

Crisci komt bij Lineage van Roper Technologies (NYSE: ROP), een onderdeel van de S&P 500 en Fortune 500 dat 27 onafhankelijke bedrijven exploiteert in verschillende eindmarkten, waar hij recentelijk Executive Vice President en Chief Financial Officer was.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Christina Wiese

734-608-1855

cwiese@lineagelogistics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr