10:44 uur 21-03-2023

Lineage Logistics opent hoofdkantoor in Madrid, Spanje

Lineage onderstreept het belang van Zuid-Europa voor het Bedrijf met de opening van nieuwe kantoren in Madrid en de benoeming van Raul Fores Valles als Regional Vice President voor Zuid-Europa

NOVI, Michigan en MADRID–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics, LLC (“Lineage” of het “Bedrijf”), een van de toonaangevende leveranciers van industriële oplossingen voor REIT en logistiek met temperatuurregeling wereldwijd, heeft op 17 maart een nieuw Zuid-Europees hoofdkantoor geopend in Madrid, Spanje, tijdens een evenement dat werd bijgewoond door het managementteam van het Bedrijf voor Zuid-Europa, evenals Europese en Amerikaanse directieleden en leden van de Raad van Bestuur van Bay Grove, het moederbedrijf van Lineage.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230321005168/nl/

Harld Peters, Lineage Logistics President of Europe, and Raúl Fores Valles, Regional Vice President of Southern Europe, deliver remarks at the opening of the company's new headquarters in Madrid. (Photo: Business Wire)

Harld Peters, Lineage Logistics President of Europe, and Raúl Fores Valles, Regional Vice President of Southern Europe, deliver remarks at the opening of the company’s new headquarters in Madrid. (Photo: Business Wire)

Het nieuwe hoofdkantoor in Madrid onderstreept de aanhoudende investeringen van Lineage in de regio en vormt het fundament voor verdere groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Magnus Franklin

+32471620575

magnus.franklin@teneo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr