05:57 uur 04-07-2023

Lineage Logistics benoemt Brooke Miller tot president van de regio Azië/Oceanië

NOVI, Michigan–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics (“Lineage” of het “Bedrijf”), een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van industriële REIT’s met temperatuurregeling en geïntegreerde oplossingen, heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Brooke Miller als President van de regio Azië/Oceanië. In deze functie gaat zij toezicht houden op de activiteiten van het bedrijf in de gehele regio, waaronder in Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Sri Lanka en Vietnam. Zij zal verslag uitbrengen aan Jeff Rivera, de Global Chief Operating Officer van Lineage.

Miller komt bij Lineage binnen met een brede ervaring als senior executive op het gebied van P&L-leiderschap, strategie, financiën, verkoop en marketing. Meest recentelijk stond ze aan het hoofd van de regio Azië/Oceanië bij Castrol (NYSE: BP), een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige smeermiddelen voor de automobiel-, industriële, maritieme en lucht- en ruimtevaartsector met een omzet van 2 miljard dollar. Daar was ze verantwoordelijk voor een team van 900 medewerkers verspreid over 11 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rhea Brennan

rhea.brennan@teneo.com
+61 432 493 467

Check out our twitter: @NewsNovumpr