17:18 uur 15-03-2023

Om aan de groeiende vraag te voldoen, opent Lineage Logistics een uitgebreide koelopslagfaciliteit in Aarhus, de grootste containerhaven van Denemarken

  • De uitgebreide faciliteit is strategisch gelegen in het centrum van de grootste commerciële haven van Denemarken, de haven van Aarhus, en vormt een belangrijke schakel tussen de Scandinavische markt en de rest van de wereld
  • Door de uitbreiding wordt de capaciteit van de vorige faciliteit meer dan verdubbeld, met ruimte voor toekomstige uitbreiding om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen

 

NOVI, Mich. & AARHUS, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics, LLC (“Lineage” of het “Bedrijf”), een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van temperatuur gecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen, heeft vandaag officieel zijn uitgebreide koelopslagfaciliteit in de haven van Aarhus, Denemarken, geopend. Hiermee versterkt het bedrijf zijn netwerk van belangrijke havenlocaties en biedt het klanten een efficiënte verbinding tussen de vismarkten in de Noord-Atlantische Oceaan en de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Magnus Franklin

+32471620575

magnus.franklin@teneo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr