04:20 uur 31-08-2023

Enviva benoemt Glenn Nunziata tot nieuwe Chief Financial Officer

BETHESDA, Md.–(BUSINESS WIRE)– Enviva Inc. (NYSE: EVA) (“Enviva” of het “Bedrijf”), ‘s werelds grootste producent van duurzaam gewonnen, houtachtige biomassa, heeft vandaag aangekondigd dat Glenn Nunziata met onmiddellijke ingang is benoemd tot Executive Vice President en Chief Financial Officer van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830610013/nl/

Glenn Nunziata (Photo: Business Wire)

Glenn Nunziata (Photo: Business Wire)

“We zijn enthousiast om Glenn te verwelkomen in het directieteam van Enviva op een moment dat ons bedrijf en de wereldwijde biomassasector een steeds belangrijkere rol spelen in de energietransitie, energiezekerheid bieden en de fossilisatie van de toeleveringsketens wereldwijd tegengaan”, zegt Thomas Meth, President en Chief Executive Officer. “Na de moeilijke maar noodzakelijke beslissingen die we in de eerste helft van 2023 hebben genomen, zien we nu de eerste verbeteringen in het verhogen van de productie uit onze bestaande activaportefeuille en het verlagen van de kosten in het hele bedrijf. In combinatie met het constructieve prijsklimaat voor ons product zijn we op weg naar het herstel van een sterke financiële basis die naar verwachting de aanzienlijke groei die voor ons ligt zal ondersteunen en de aandeelhouderswaarde op termijn zal vergroten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Walsh

Senior Vice President, Investor Relations & Corporate Communications

+1 240-482-3856

investor.relations@envivabiomass.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr