04:16 uur 06-01-2023

Verklaring van Enviva met betrekking tot de motie van het Nederlandse parlement inzake duurzaam geproduceerde biomassa

BETHESDA, Md.–(BUSINESS WIRE)– Enviva Inc. (NYSE: EVA), ‘s werelds grootste producent van duurzaam geproduceerde houtige biomassa, heeft vandaag de volgende verklaring afgegeven met betrekking tot de motie van het Nederlandse parlement inzake duurzaam geproduceerde biomassa:

Enviva staat volledig achter het beginsel dat alleen financiële steun mag worden verleend voor houtige biomassa die duurzaam is gewonnen. Als Amerikaanse producent en exporteur van houtpellets is het cruciaal voor ons bedrijf om te voldoen aan alle toepasselijke regels en voorschriften in de markten waar we actief zijn. Nederland vormt hierop geen uitzondering. In de motie die medio december 2022 in de Tweede Kamer is aangenomen, wordt de Nederlandse regering gevraagd door middel van deugdelijke certificering erop toe te zien dat geen subsidies worden verstrekt aan partijen die niet voldoen aan de duurzaamheidscriteria.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR BELEGGERS:
Kate Walsh

Vice President, Investor Relations

+1 240-482-3856

investor.relations@envivabiomass.com

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
+1-301-657-5560

media@envivabiomass.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr