17:14 uur 30-08-2023

Starr benoemt Christopher Magee tot vicevoorzitter, internationaal hoofd kredietverzekeringen en beroepsaansprakelijkheid

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance kondigde vandaag aan dat Christopher Magee de rangen van Starr vervoegt als vicevoorzitter, internationaal hoofd kredietverzekeringen en beroepsaansprakelijkheid, een nieuwe functie die zich toespitst op het uitbreiden van de activiteiten buiten de V.S. en bedoeld om klanten te helpen hun risico’s over de hele wereld te beheren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830129426/nl/

Christopher Magee, Vice President, International Head of Financial Lines and Professional Liability (Photo: Business Wire)

Christopher Magee, Vice President, International Head of Financial Lines and Professional Liability (Photo: Business Wire)

Chris heeft meer dan 25 jaar ervaring in het beheer van kredietverzekeringen bij grote Amerikaanse multinationale verzekeringsmaatschappijen in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In de loop van zijn carrière heeft hij zich in financiële risico’s en beroepsaansprakelijkheidsrisico’s gespecialiseerd.

Als afgestudeerde aan de Universiteit van Rhode Island, verhuisde Chris onlangs vanuit Londen en zal in New York City gevestigd zijn.

Over Starr Insurance

Starr Insurance (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisassistentiebedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de investeringsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande verzekering- en investeringsorganisatie die op de zes continenten aanwezig is. Via haar operationele verzekeringsmaatschappijen verstrekt Starr producten voor de verzekering van eigendommen, schadeverzekering, ongevallenverzekering en gezondheidsverzekering, maar ook een aantal speciale dekkingen voor de luchtvaart, de zeevaart, de energiesector en dekking van eigen risico bij schadeverzekeringen. De dochterondernemingen van de verzekeringsmaatschappij van Starr gevestigd in de V.S., Bermuda, China, Hongkong, Malta, Singapore, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk hebben elk een A.M. Best rating “A” (Excellent). Het Lloyd’s syndicaat van Starr heeft een Standard & Poor’s rating “A+” (Strong).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vicevoorzitter, marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Check out our twitter: @NewsNovumpr