17:49 uur 01-10-2018

Starr Insurance Companies opent kantoor in Oslo, Noorwegen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance Companies heeft vandaag de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Oslo, Noorwegen, met ingang van 1 oktober 2018. Het kantoor in Oslo zal bijdragen aan de belangrijke aanwezigheid van Starr in Europa. Het kantoor zal zich in eerste instantie richten op de algemene luchtvaart, maar Starr verwacht in de komende maanden haar productaanbod uit te breiden.

“We zijn verheugd dat we in Oslo een kantoor kunnen openen om de Scandinavische regio te bedienen,” aldus Andy Trundle, chief underwriting officer & global head of airlines. “Onze activiteiten combineren lokale verzekeringstechnische expertise met de bewezen staat van dienst van Starr op het gebied van innovatie, servicestandaarden en marktleidende vermogens. Tegelijkertijd wordt een haalbare en compulsieve verzekeringsoplossing gevestigd om aan de behoeften van onze klanten en makelaars te voldoen.”

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op vijf continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro
Director of Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com, 212.884.0561

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr