18:59 uur 27-10-2020

Maritieme divisie van Starr lanceert verliesbeheersingsprogramma voor terminalbeheersystemen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Marine, een divisie van Starr Insurance Companies, heeft een uitgebreid Terminal Management System (TMS) Assessment Program geïntroduceerd, ontworpen om Starr-klanten te helpen bij het identificeren en verminderen van de risico’s die uniek zijn voor maritieme terminaloperaties van elke omvang.

Het TMS-programma, ontwikkeld in samenwerking met experts uit de branche, is een eigen tool die is ontwikkeld om terminalactiviteiten te meten aan de hand van best practices uit de branche. Met behulp van onafhankelijke maritieme landmeters werkt het Starr Marine Loss Control Services-team samen met het management van de terminal om een grondige evaluatie en herziening van de operationele, onderhouds- en veiligheidsprocedures ter plaatse uit te voeren.

De beoordeling biedt klanten een benchmark-score en gedetailleerde aanbevelingen om risicobeheerinitiatieven en verliesbeheersingsplannen voor hun activiteiten te verbeteren.

“Onze inspanningen om de TMS-tool te ontwikkelen dateren van vóór de recente golf van spraakmakende havenverliezen,” aldus Matthew Davis, senior vice president en hoofd van Starr Marine. “Gebeurtenissen als deze herinneren ons er echter aan waarom de verliesbeheersingsaanpak van Starr centraal staat in de manier waarop we werken met klanten – om verliezen te voorkomen voordat ze zich voordoen.”

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is de marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr’s verzekeringsmaatschappijen gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, China, Hong Kong, Singapore, het VK en Malta hebben elk een ‘A’ rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een ‘A+’ rating (Sterk) van Standard & Poor.

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Check out our twitter: @NewsNovumpr