20:01 uur 30-05-2019

Starr Insurance Companies benoemt Andrew Hopper als hoofd van Financial Institutions voor het VK en Europa

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Andrew Hopper als hoofd van Financial Institutions voor het VK en Europa. Hopper treedt op 3 juni in dienst bij Starr en wordt verantwoordelijk voor de strategie en winstgevende groei van de divisie Financial Institutions.

Voor zijn komst naar Starr was Hopper in dienst als senior client executive in de FinPro-praktijk van Marsh in Londen.

“Andrew beschikt over meer dan 17 jaar ervaring in het verzekeringswezen, zowel aan de makelaarszijde als aan de verzekeraarszijde,” aldus Liz Ilott, chief underwriting officer van Financial Lines bij Starr Underwriting Agents Ltd (SUAL). “Hij heeft in de loop van zijn carrière intelligente oplossingen voor risicobeheer ontwikkeld voor grote financiële instellingen, waaronder banken, asset managers, en levensverzekeraars, en heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van het bevorderen van omzetgroei voor zijn werkgevers. Onder zijn leiding zullen we beter in staat zijn nieuwe kanalen te ontwikkelen en onze relaties met cliënten en partners te versterken.”

Andrew gaat rechtstreeks verslag uitbrengen aan Liz Ilott en gaat werken vanuit het kantoor van Starr in Londen.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op zes continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Check out our twitter: @NewsNovumpr