12:40 uur 01-10-2018

Starr Insurance Company benoemt Joost Vink tot hoofd van Europa

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Joost Vink als hoofd van Europa. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de winstgevende groei van alle Europese activiteiten, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk.

“We zijn verheugd dat Joost zich bij Starr voegt en onze Europese activiteiten gaat leiden. Hij brengt meer dan 34 jaar ervaring in verzekeringen en klantrelaties met zich mee,” aldus Jim Herbert, chief executive officer, Starr Underwriting Agents Ltd. “Zijn uitgebreide achtergrond en leiderschapsvaardigheden zullen de groeiplannen van Starr voor de regio aanzienlijk versterken en de relaties met klanten en producenten aanhalen.” Dhr. Vink zal rechtstreeks rapporteren aan dhr. Herbert die leiding geeft aan alle Europese en Britse activiteiten van Starr.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele assurantie- en reisbijstandsbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande assurantie- en beleggingsorganisatie die is vertegenwoordigd op vijf continenten; door middel van haar operationele assurantiebedrijven levert Starr eigendoms-, ongevallen- en zorgverzekeringen, alsmede diverse specialistische dekkingen op het gebied van luchtvaart, zeevaart, energie en bijkomende ongevallenverzekering. De dochterondernemingen van het assurantiebedrijf van Starr in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Singapore en het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal een A.M. Best-rating van “A” (Uitstekend). Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een Standard & Poor’s-rating van “A+” (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Starr Insurance Companies
Paula Negro
Director of Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com, 212.884.0561

Check out our twitter: @NewsNovumpr