11:43 uur 29-09-2020

Starr Insurance Companies benoemt Andy Trundle als hoofd van Global Aviation

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Andy Trundle als hoofd van Global Aviation. Dhr. Trundle is verantwoordelijk voor het bepalen van de strategieën voor het bevorderen van winstgevende groei voor de divisie met betrekking tot alle aspecten van Starr’s luchtvaartportfolio, waaronder luchtvaartmaatschappijen, algemene luchtvaart, lichte luchtvaart en lucht- en ruimtevaart.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200929005533/nl/

Andy Trundle, Head of Global Aviation (Photo: Business Wire)

Andy Trundle, Head of Global Aviation (Photo: Business Wire)

Dhr. Trundle trad in 2017 bij Starr in dienst als Global Head van Airlines. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in de luchtvaartsector en begon als assuradeur voor luchtvaartmaatschappijen. Gedurende zijn professionele carrière heeft hij diverse leidinggevende assuradeursfuncties bekleed. Sinds hij in dienst is getreden bij Starr, is Andy een drijvende kracht geweest achter de inspanningen van het bedrijf om een reputatie te verwerven als ‘s werelds voornaamste verzekeringsmaatschappij in de luchtvaart, niet alleen gemeten naar volume, maar ook naar serviceniveau, innovatie en klanttevredenheid.

“Te beschikken over iemand met de ervaring en expertise van Andy helpt Starr vooruit bij de uitbreiding van de luchtvaartdivisie en de versterking van onze banden met cliënten en makelaars,” aldus Maurice R. Greenberg, Chairman en Chief Executive Officer bij Starr. “Zijn succes tijdens het leiden van onze activiteiten voor luchtvaartmaatschappijen is een belangrijke factor geweest in de groei van Starr tot wereldwijd leider op de markt voor verzekeringen voor de luchtvaartsector.”

Dhr. Trundle brengt verslag uit aan Steve Blakey, President van Starr Insurance Companies.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is de marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr’s verzekeringsmaatschappijen gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, China, Hong Kong, Singapore, het VK en Malta hebben elk een ‘A’ rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr’s Lloyd’s-syndicaat heeft een ‘A+’ rating (Sterk) van Standard & Poor.

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Check out our twitter: @NewsNovumpr