16:31 uur 30-08-2023

PPG introduceert PPG LINQ Color software en PPG MAGICBOX body shop assistant voor de schadeherstelbranche

Productiviteits- en duurzaamheidsverbeteringen voor kleinere carrosseriebedrijven

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE: PPG) kondigde vandaag de introductie aan van PPG LINQ™ Color software en de PPG MAGICBOX™ body shop assistant voor slimmer draadloos mengen in autoreparatiewerkplaatsen. De geavanceerde tools zijn de nieuwste onderdelen van de PPG LINQ end-to-end digitale oplossing voor de wereldwijde schadeherstelbranche die de productiviteit en duurzaamheid van schadeherstelbedrijven verbetert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230830393477/nl/

The PPG MAGICBOX™ smart device eliminates the need for specialized computers in the mixing room by delivering a PPG patented body shop assistant, connectable to new and existing USB scales in body shops. (Photo: Business Wire)

The PPG MAGICBOX™ smart device eliminates the need for specialized computers in the mixing room by delivering a PPG patented body shop assistant, connectable to new and existing USB scales in body shops. (Photo: Business Wire)

Met PPG LINQ kunnen klanten hun reparatieproces stroomlijnen door gebruik te maken van het cloud-gebaseerde platform van PPG en de onderling verbonden digitale hardware, software en aanverwante diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Deemer

Automotive Refinish

+1 412 728 0195

mdeemer@ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr