18:26 uur 23-08-2023

Recover™ benoemt Matthew Neville als internationaal hoofd van de commerciële dienst

Neville vervoegt de snelgroeiende leider in baanbrekende kringloop die de kledingsector herprofileert door innovatieve, hoogwaardige gerecyclede katoenvezels met lage impact op schaal te produceren

MADRID, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Recover™, het toonaangevende bedrijf actief in materiaalwetenschap en fabrikant op schaal voor duurzame, hoogwaardige mengsels van gerecyclede katoenvezels en gewone katoenvezels, kondigde vandaag een uitbreiding van haar beheersteam aan met de benoeming van Matthew Neville als eerste internationale hoofd van de commerciële dienst van het bedrijf. Neville is een doorwinterde executive in de kledingsector die nu voor Recover gaat werken. Hij verlaat Coats Group plc, waar hij managing director was voor internationale kledingaccounts.

“Recover vult een immens gat in de markt door een schaaloplossing te brengen voor een internationaal milieuprobleem waarvoor retailers en merken, en uiteindelijk ook de consumenten, een oplossing vragen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@recoverfiber.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr