21:55 uur 22-08-2023

PPG nomineert Limitless als kleur van het jaar 2024 en inspireert eindeloze mogelijkheden

Warme honingbeige kleur weerspiegelt de evoluerende voorkeur van consumenten voor zachtere, lichtere kleurschakeringen

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE: PPG) kondigde vandaag aan dat Limitless (PPG1091-3) wordt genomineerd tot haar kleur van het jaar 2024. Deze moderne, honingbeige kleur biedt oneindige mogelijkheden voor design en stijlbepaling voor residentiële en commerciële consumentenproducten en industriële toepassingen voor binnen en buiten. Limitless is ingetogen, gesofisticeerd en rustgevend. Het weerspiegelt een verschuiving in de voorkeur van consumenten, die meer uitgaat naar warmere, minder verzadigde kleuren voor alles van voertuigen tot architectuurelementen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230822970634/nl/

This PPG contemporary honey beige shade offers infinite design and styling possibilities for residential, commercial exteriors and industrial applications. (Photo: Business Wire)

This PPG contemporary honey beige shade offers infinite design and styling possibilities for residential, commercial exteriors and industrial applications. (Photo: Business Wire)

Samen met deze typerende kleur verzorgden de internationale kleurenexperts van PPG een kleurenpalet van meer dan 40 complementaire kleurschakeringen, georganiseerd in drie verschillende kleurenpaletten of “volumes”. Het eerste heeft zachte aardkleuren, het tweede aards groen, bloemenkleuren en levendig blauw, en het derde is een mooie mix van speelse en dramatische kleuren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact PPG:
Andrew Wood
Bedrijfscommunicatie, EMEA
+31 6 5121 6579
awood@ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr