20:48 uur 16-08-2023

PPG en PPG Foundation gaan $ 5 miljoen investeren in onderwijs over milieuduurzaamheid

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE:PPG) en de PPG Foundation hebben vandaag een toezegging aangekondigd om tegen 2030 $ 5 miljoen te investeren in onderwijs op het gebied van milieuduurzaamheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230816128655/nl/

PPG funding will support programming similar to NEEF’s Greening STEM project in the Cuyahoga Valley National Park. The program engaged middle school students in native tree planting and scientific research and monitoring. (Photo: NEEF)

PPG funding will support programming similar to NEEF’s Greening STEM project in the Cuyahoga Valley National Park. The program engaged middle school students in native tree planting and scientific research and monitoring. (Photo: NEEF)

In overeenstemming met PPG’s duurzaamheidsdoelen voor 2030 en -prioriteiten, zal de nieuwe verbintenis de ondersteuning voor de volgende generatie innovators versterken en de impact maximaliseren in de gemeenschappen waar PPG actief is. Het bedrijf zal programma’s ondersteunen die inspelen op de specifieke milieubehoeften van de markten waarin het bedrijf haar activiteiten uitvoert, met de nadruk op klimaatactie en een sterkere circulaire economie.

“Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze belofte om de wereld te beschermen en te verfraaien,” zegt Malesia Dunn, PPG Executive Director, PPG Foundation en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PPG Media Contact:
Greta Edgar Borza

Corporate Communications

+1 724 316 7552

edgar@ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr