18:29 uur 26-06-2023

Topsoe versnelt wereldwijd groene waterstofindustrie met AVEVA-software

Process Simulation van AVEVA bevordert de groei van de wereldwijde waterstofproductiemarkt via sneller en efficiënter design van SOEC’s (solid oxide electrolyzer cells).

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AVEVA, een wereldleider op gebied van industriële software ten behoeve van digitale transformatie en duurzaamheid, is geselecteerd door Topsoe, een voortrekker op gebied van technologieën om koolstofemissies te verminderen, dit om de ontwikkeling van oplossingen voor een koolstofvrije productie in een stroomversnelling te brengen, nodig voor de productie van groene waterstof en andere koolstofneutrale brandstoffen. Topsoe zal Process Simulation van AVEVA aanwenden om haar SOEC’s (Solid Oxide Electrolyzer Cells) vorm te geven, bedoeld om het design ervan te optimaliseren en de besturingsstrategie te ontwikkelen.

Om wereldwijd netto-nul-doelstellingen te bereiken, is het snel koolstofvrij maken van alle industrieën van fundamenteel belang, maar die kunnen echter niet allemaal makkelijk worden aangepast.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Catherine Singh

catherine.singh@aveva.com  

Check out our twitter: @NewsNovumpr