11:42 uur 08-02-2024

AVEVA kondigt eerste AVEVA E3D Design-wedstrijd voor gebruikers aan

Doel van de wedstrijd is het ontdekken en presenteren van innovatieve gebruiksscenario’s voor de technisch meest geavanceerde 3D-ontwerpoplossing ter wereld

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AVEVA, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële software dat een voortrekkersrol vervult op het gebied van digitale transformatie en duurzaamheid, heeft de inzendtermijn voor de allereerste AVEVA E3D Design-wedstrijd geopend. In het kader van de wedstrijd worden gebruikers van over de hele wereld uitgenodigd om met behulp van de modules voor kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) in AVEVA’s E3D Design innovatieve oplossingen te creëren voor de aanpak van de zakelijke uitdagingen van hun organisatie.

AVEVA E3D Design is de technologisch meest geavanceerde 3D-ontwerpoplossing voor meerdere sectoren ter wereld. De oplossing biedt mogelijkheden voor krachtige visualisatie, foutvrij multidisciplinair 3D-ontwerp en snelle generatie van nauwkeurige tekeningen en rapporten om de kosten, tijdinvesteringen en commerciële risico’s van zowel greenfield als brownfield kapitaalprojecten te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AVEVA EMEA: Nelly Souleymane

nelly.souleymane@aveva.com // + 336 74 80 18 93

AVEVA AMERICAS: Priscilla Tinsley

priscilla.tinsley@aveva.com // + 1 (713) 854 8555

AVEVA APAC: Deb North

deb.north@aveva.com // +61 408 495 376

Check out our twitter: @NewsNovumpr