18:36 uur 20-09-2023

AVEVA kondigt twee nieuwe niet-uitvoerende bestuursleden aan

  • Dr. Yanbing Li, een specialist op het gebied van digitale engineering, brengt expertise mee als tech-ondernemer en innovator in de VS en China.
  • Carl Bass, voormalig CEO van Autodesk, zal de bedrijfsstrategie ondersteunen bij de overgang naar Software-as-a-Service.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AVEVA, wereldleider in industriële software, kondigde vandaag de benoeming aan van twee nieuwe niet-uitvoerende bestuurders in het bestuur in september. De benoemingen komen op het moment dat het bedrijf zijn focus op de overgang naar Software-as-a-Service (SaaS) verder versterkt en haar uitbreiding voortzet in belangrijke markten zoals de VS en China.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230919440493/nl/

Dr. Yanbing Li, Ph. D (Photo: Business Wire)

Dr. Yanbing Li, Ph. D (Photo: Business Wire)

Dr. Yanbing Li is een wereldwijde bedrijfs- en technologieleider en heeft uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van toonaangevende producten en snelgroeiende bedrijven van ruim US$1 miljard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

External.Communications@aveva.com
07920086154

Check out our twitter: @NewsNovumpr