18:05 uur 03-10-2023

AVEVA behaalt AWS Energy Competency-status

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AVEVA, een internationale leider in industriële software die digitale transformatie en duurzaamheid aanstuurt, maakte bekend dat het de Amazon Web Services (AWS) Energy Competency-status heeft behaald. Deze onderscheiding erkent AVEVA’s expertise in het helpen van klanten om de cloud-technologie van AWS te implementeren om complexe industriële systemen te transformeren en de overgang naar een toekomst met duurzame energie te versnellen.

AVEVA is een van slechts zeven bedrijven die de AWS Energy Competency-status voor nieuwe energieën heeft behaald, van de meer dan 7.000 geregistreerde AWS-partners.

Bry Dillon, senior vicevoorzitter voor Partners and Business Development bij AVEVA, licht toe: “AVEVA en AWS helpen samen om de transformatie van de industriële sector mogelijk te maken door gedifferentieerde, innovatieve softwareoplossingen te leveren die de energieovergang versnellen. De AWS Energy Competency-status toont aan hoe de combinatie van soepelheid, innovatie en reikwijdte van servicecapaciteiten gecombineerd met AVEVA’s ruime portfolio industriële SaaS-oplossingen bedrijven in staat kan stellen om onderweg meer geconnecteerd, veerkrachtiger en soepeler te zijn om een koolstofarme toekomst te verwezenlijken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

External.Communications@aveva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr