16:54 uur 25-10-2023

AIQ en AVEVA kondigen strategische samenwerking aan om industriële automatisering en operationele efficiëntie te pionieren

Technologieleiders AIQ en AVEVA werken samen om autonome industriële systemen te ontwikkelen als onderdeel van een MOU dat duurzaamheid en efficiëntie zal stimuleren

AIQ, een technologiepionier die zich richt op het stimuleren van door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven transformatie in verschillende sectoren, en AVEVA, een wereldleider in industriële software, hebben een strategische overeenkomst aangekondigd om het marktleidende autonome Neuron5-bedrijfsvoeringsproject te ontwikkelen.

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Het Memorandum of Understanding (MOU) zal de geavanceerde technologieën van AIQ en AVEVA in het project integreren, dat is ontworpen om de efficiëntie te vergroten en de implementatie van autonome systemen in de hele waardeketen mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

external.communications@aveva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr