00:14 uur 08-06-2023

New Paint for a New Start-initiatief van PPG verfraait scholen wereldwijd met kleurrijke make-overs

Terugkerend initiatief maakt deel uit van het COLORFUL COMMUNITIES-programma van het bedrijf

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE:PPG) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de maanden juni, juli en augustus 2023 zal wijden aan het voltooien van meer dan 25 kleurrijke en transformerende make-overs van scholen wereldwijd via het New Paint for a New Start-initiatief, onderdeel van het COLORFUL COMMUNITIES®-programma van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230607005076/nl/

In June, July and August 2023, PPG employees worldwide will transform learning environments and create transformative school makeovers through the New Paint for a New Start initiative. (Photo: Business Wire)

In June, July and August 2023, PPG employees worldwide will transform learning environments and create transformative school makeovers through the New Paint for a New Start initiative. (Photo: Business Wire)

In het tweede jaar van New Paint for a New Start zullen PPG-medewerkers vrijwillig hun tijd besteden aan het transformeren van leeromgevingen. Met behulp van PPG-verfproducten en -kleurexpertise wordt er bij elk project naar gestreefd om boeiende ruimtes te creëren voor studenten om te leren en te groeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij PPG:

Mark Silvey

Corporate Communications

+1 412 434 3046

silvey@ppg.com
www.ppgcommunities.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr