21:50 uur 05-06-2023

Milliken & Company debuteert op Newsweek’s Top 100 Global Most Loved Workplaces

Nieuwe lijst zet bedrijven in de schijnwerper die wereldwijd erkend zijn om de aanhankelijkheid en tevredenheid van de werknemers

SPARTANBURG, S.C.–(BUSINESS WIRE)– Milliken & Company maakt deel uit van de eerste jaarlijkse editie van de Top 100 Global Most Loved Workplaces, een lijst verzorgd door Newsweek in samenwerking met het Best Practice Institute (BPI). Als debutant op de 61e plaats in de lijst, voegt deze gediversifieerde fabrikant zich bij andere organisaties die het pad effenen naar een cultuur die mensen in het middelpunt van hun bedrijfsmodellen stelt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230605005228/nl/

Milliken debuts as number 61 on Newsweek’s Top 100 Global Most Loved Workplaces. (Graphic: Business Wire)

Milliken debuts as number 61 on Newsweek’s Top 100 Global Most Loved Workplaces. (Graphic: Business Wire)

“Samen streven we om een positieve impact te hebben op de wereld rondom ons voor de komende generaties,” alduls Halsey Cook, voorzitter en CEO van Milliken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Betsy Sikma

betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Check out our twitter: @NewsNovumpr