20:32 uur 04-03-2021

Milliken & Company benoemt Cindy Boiter tot Executive Vice President en president van de Chemische Divisie

SPARTANBURG, South Carolina (VS)–(BUSINESS WIRE)– Milliken & Company is verheugd aan te kondigen dat Cindy Boiter is gepromoveerd tot Executive Vice President en president van de Chemische Divisie van Milliken. Met ingang van 15 maart zal ze in de functie stappen die momenteel wordt vervuld door David Moody terwijl hij overstapt naar een functie buiten Milliken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210304005981/nl/

Cindy Boiter, newly announced executive vice president and president of Milliken's Chemical Division (Photo: Business Wire)

Cindy Boiter, newly announced executive vice president and president of Milliken’s Chemical Division (Photo: Business Wire)

“Het is een opwindende aanstelling voor ons bedrijf, aangezien Cindy de allereerste vrouwelijke divisie-president bij Milliken zal worden”, zegt Halsey Cook, president en CEO van Milliken. “Ze heeft de unieke kwalificaties om onze chemische divisie te leiden dankzij haar uitgebreide ervaring in de divisie, de acquisities die ze heeft voltooid en haar belichaming van het doel van Milliken.”

Boiter kwam in 2012 als directeur marketing bij de chemische divisie van Milliken, strategie en bedrijfsontwikkeling en ontwikkelde zich tot CFO van de divisie. Ze speelde daar een integrale rol in de snelle groei ervan. In 2018 stapte ze over naar Chief Strategy Officer bij Milliken, waar ze leidinggaf aan de strategische planningsinitiatieven van het bedrijf voor 2025 en toezicht hield op twee belangrijke overnames. Boiter is een ontvanger van de Milliken Honours Award voor diversiteit en inclusie en is een actieve bondgenoot voor medewerkers over de hele wereld.

“We willen ook even de tijd nemen om David Moody te bedanken voor zijn 33-jarige staat van dienst bij Milliken en hem het beste wensen bij zijn overstap naar de volgende fase van zijn carrière”, besluit Cook.

Over Milliken

Materiaalkunde-expert Milliken & Company weet dat een enkele molecule het potentieel heeft om de wereld te veranderen. Met innovatieve oplossingen in de textiel-, vloer-, speciale chemicaliën- en gezondheidszorgbranche beantwoordt Milliken enkele van de grootste uitdagingen ter wereld. Door Ethisphere Institute al 15 jaar op de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld vermeld, gaat het bedrijf de uitdaging aan om met een niet-aflatende toewijding duurzame oplossingen te leveren voor zijn klanten en gemeenschappen. Achtduizend medewerkers op 46 locaties wereldwijd scharen zich achter een gemeenschappelijk doel: generaties lang een positieve impact hebben op de wereld. Ontdek meer over Millikens nieuwsgierige geesten en geïnspireerde oplossingen op milliken.com en op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Betsy Sikma

betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Liz Morris

liz@edit-grp.com
864.918.5196

Check out our twitter: @NewsNovumpr