22:58 uur 01-06-2023

PPG opent Color Creation Lab samen met Chery Automobile in China

WUHU, China–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE:PPG) kondigde vandaag de opening aan van een Color Creation Lab in samenwerking met de voertuigbouwer Chery Automobile Co., Ltd. In deze faciliteit, gevestigd in Wuhu, in China, zullen kleurstylisten van PPG en ontwerpers van Chery nieuwe kleuren ontwerpen, afgestemd op specifieke voertuigontwerpen, van intiële kleuraanbevelingen tot de uiteindelijke materialen om die in de productievestigingen van Chery toe te passen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230601005123/nl/

Representatives from PPG and Chery Automobile celebrate the opening of a Color Creation Lab in Wuhu, China. (Photo: PPG)

Representatives from PPG and Chery Automobile celebrate the opening of a Color Creation Lab in Wuhu, China. (Photo: PPG)

“Als toonaangevende leverancier van coatings afkomstig uit één enkele bron voor de automobielindustrie, is PPG enthousiast over het partnerschap met Chery, een bedrijf dat voorrang geeft aan technologische innovatie en duurzame productie,” zegt Thomas Li, vicevoorzitter van PPG Asia Pacific, Automotive Coatings. “We zullen ons globale leiderschap op gebied van kleur verder versterken om toekomstige trends te voorspellen, en tegelijk brengen we verftechnologie aan voor de volgende generatie Chery-voertuigen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PPG Media Contact:
Keith Rigby

Automotive Coatings

+1 724 678 1453

krigby@ppg.com
www.ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr