11:20 uur 01-06-2023

AVEVA erkend als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Process Manufacturing Execution System 2023 Vendor Assessment

Nieuwe evaluatie erkent de op modellen gebaseerde aanpak van AVEVA MES

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AVEVA, een wereldleider op gebied van industriële software, gestuurde digitale transformatie en duurzaamheid, kondigde aan dat het opgenomen werd in de leiderscategorie in de IDC MarketScape: Worldwide Process Manufacturing Execution System 2023 Vendor Assessment (doc # EUR150526323, april 2023).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230601005063/nl/

Keith Chambers, Vice-President, Operations Management Software, AVEVA. (Photo: Business Wire)

Keith Chambers, Vice-President, Operations Management Software, AVEVA. (Photo: Business Wire)

Volgens de IDC MarketScape is “AVEVA MES een op modellen gebaseerde oplossing die de modellering van operationele workflows, productieprocessen en apparatuur ondersteunt. Deze configureerbare beheersaanpak van businessprocessen bevordert de standaardisering van operationele processen doorheen multisite-handelingen en zorgt voor een gecentraliseerd beheersplatform voor data-analyse met visualisering.” Om de sterke punten van AVEVA MES toe te lichten, vermeldt het rapport: “De aanpak op basis van modellen en processen behoort ondertussen al enige tijd tot de belangrijkste sterke punten van AVEVA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Catherine Singh

catherine.singh@aveva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr