10:00 uur 22-05-2023

Bixia gaat handel moderniseren met Hansen

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX: HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten aan de energie-, water- en communicatie-industrie, is verheugd aan te kondigen dat Bixia, een Zweeds nutsbedrijf, Hansen Trade heeft geselecteerd voor geautomatiseerde intraday-handelsactiviteiten.

Met de geautomatiseerde intraday-handelsoplossing van Hansen probeert Bixia het balansbeheerproces te verbeteren en aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Bovendien stelt Hansen Trade Bixia in staat om nieuwe flexibiliteitsoptimalisatiediensten aan te bieden voor eigenaren van flexibele activa. Met Hansen Trade moderniseert Bixia snel zijn handelsactiviteiten en aanverwante diensten.

Morgan Andersson, hoofd Trading, Bixia, merkte op: “De huidige geopolitieke omstandigheden en een snel toenemende productie van hernieuwbare energie hebben de energiemarkten in een onstabiele toestand gebracht.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Senior Manager, Global Corporate Communications
Hansen
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr