13:53 uur 16-05-2023

TTI kondigt de start van de OTCQX-handel aan

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Wereldleider in snoerloos professioneel gereedschap, doe-het-zelf-gereedschap en outdoor elektrische apparatuur, Techtronic Industries Co. Ltd. (“TTI” of de “Groep”) (aandelencode: 669, OTCQX: TTNDY, TTNDF) is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf zich heeft gekwalificeerd voor de handel op de OTCQX Best Market, voorheen verhandeld op de PINK-markt. De gewone aandelen van TTI zullen verder worden verhandeld op The Stock Exchange of Hong Kong Limited (SEHK) onder de aandelencode: 669.

Techtronic Industries Co. Ltd. gaat haar American Depositary Receipts (ADR’s) op 16 mei verhandelen op de OTCQX Market onder de symbolen “TTNDY” (5:1 ordinary) en “TTNDF” (1:1 ordinary). Amerikaanse beleggers kunnen actuele financiële informatie en Real-Time Level 2-koersen voor het bedrijf vinden via www.otcmarkets.com.

Upgraden naar de OTCQX Market is een belangrijke stap voor bedrijven die transparante handel willen bieden aan hun Amerikaanse investeerders. Voor bedrijven die aan een gekwalificeerde internationale beurs zijn genoteerd, stellen de gestroomlijnde marktnormen hen in staat om hun rapportage op hun thuismarkt te gebruiken om hun informatie beschikbaar te maken in de VS. Volgens OTC Markets moeten bedrijven aan hoge financiële normen voldoen, de beste praktijken op het gebied van deugdelijk bestuur volgen en aantonen dat zij de toepasselijke effectenwetgeving naleven om in aanmerking te komen.

De heer Joseph Galli, CEO van TTI, verklaarde: “We zijn verheugd om de handel op de OTCQX-markt te beginnen. Hong Kong blijft de thuisbasis van TTI’s primaire beursnotering, maar deze nieuwe ontwikkeling zal meer liquiditeit aan zowel onze gewone aandelen als ons ADR-programma toevoegen, terwijl het aandeel toegankelijker wordt voor een bredere, wereldwijde beleggingsgemeenschap.”

Over TTI

TTI is een wereldleider in snoerloze technologie voor elektrisch gereedschap, outdoor elektrisch gereedschap, vloeronderhoud en schoonmaakproducten voor doe-het-zelvers, consumenten, professionals en industriële gebruikers in de thuis-, bouw-, onderhouds-, industriële en infrastructuursector. De onderneming is gebaseerd op vier strategische pijlers – Krachtige merken, Innovatieve producten, Uitzonderlijke mensen en Operationele uitmuntendheid – die een uitgebreide langetermijnvisie weerspiegelen om de draadloze technologie verder te ontwikkelen. De wereldwijde groeistrategie van het niet aflatende streven naar productinnovatie heeft TTI in de voorste gelederen van zijn sectoren gebracht, met behoud van hoge normen op het gebied van milieu-, sociale en bedrijfsbestuur. TTI’s krachtige merkenportfolio omvat MILWAUKEE, RYOBI en AEG elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap, RYOBI en HOMELITE outdoorproducten, EMPIRE layout- en meetproducten, en HOOVER, VAX, DIRT DEVIL en ORECK vloerreinigingsproducten en -oplossingen.

TTI, dat in 1985 werd opgericht en in 1990 aan The Stock Exchange of Hong Kong Limited werd genoteerd, is een van de constituerende aandelen van de Hang Seng Index, de Hang Seng Corporate Sustainability Benchmark Index, de FTSE RAFITM All-World 3000 Index, de FTSE4Good Developed Index en de MSCI ACWI Index. De onderneming wordt ook verhandeld op de OTCQX Best Market onder de symbolen “TTNDY” en “TTNDF”. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ttigroup.com.

Alle vermelde handelsmerken behalve AEG, OTCQX, PINK en RYOBI zijn eigendom van de Groep. AEG is een geregistreerd handelsmerk van AB Electrolux (publ.), en wordt onder licentie gebruikt. OTCQX en PINK zijn een geregistreerd handelsmerk van OTC Markets Group Inc. RYOBI is een geregistreerd handelsmerk van Ryobi Limited en wordt onder licentie gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over investeerdersrelaties:
Hoofdcontact
TTI Investeerdersrelaties

Tel: +1 (954) 541-9660

E-mail: ir@ttihq.com

Asia/Pacific
TTI Investeerdersrelaties

Tel: +(852) 2402 6888

E-mail: ir@tti.com.hk

Check out our twitter: @NewsNovumpr