20:02 uur 17-05-2022

TTI benoemt Ross Gilardi tot Senior Vice President Finance – Investor Relations

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd leider in draadloos professioneel gereedschap, doe-het-zelfgereedschap en elektrische buitenapparatuur, Techtronic Industries Co. Ltd. (‘TTI’ of de ‘Groep’) (aandelencode: 669, ADR-symbool: TTNDY) is verheugd de benoeming aan te kondigen van dhr. Ross Gilardi tot Senior Vice President Finance – Investor Relations, met ingang van 5 juli 2022. Dhr. Gilardi zal gevestigd zijn in de VS en wereldwijd verantwoordelijk zijn voor TTI Investor Relations. Hij zal rapporteren aan Chief Executive Officer dhr. Joseph Galli.

Dhr. Gilardi voegt zich bij het team na een indrukwekkende carrière van 23 jaar als een zeer gerespecteerde en hoog aangeschreven aandelenonderzoeksanalist bij Bank of America – Merrill Lynch. Zijn uitzonderlijke carrière in aandelenonderzoek omvatte 4 jaar in het Verenigd Koninkrijk en 20 jaar in de Verenigde Staten, waar hij een van de beste wereldwijde onderzoeksanalisten was in zowel de Amerikaanse als de Europese peilingen van institutionele beleggers in meerdere branchecategorieën. Hij brengt een schat aan ervaring in de sector en sterke relaties met internationale investeerders mee naar zijn nieuwe functie. Dhr. Gilardi heeft een BA in Economie van Boston College en een MBA van Columbia Business School.

Dhr. Galli, CEO, verklaarde: “In de afgelopen 18 maanden heeft Ross een grondig begrip ontwikkeld van het enorme potentieel van TTI. De ervaring van Ross in kapitaalmarkten, gecombineerd met zijn sterke relaties binnen de wereldwijde financiële gemeenschap, zal een grote troef zijn terwijl we onze beleggersbasis van wereldklasse blijven uitbreiden.”

Over TTI

TTI, opgericht in 1985 en genoteerd aan de Stock Exchange van Hong Kong Limited in 1990, is een wereldleider in draadloze technologie voor elektrisch gereedschap, elektrische buitenapparatuur, vloeronderhoud en reinigingsproducten voor consumenten, professionele en industriële gebruikers in de sectoren huis, bouw, onderhoud, industrie en infrastructuur. Het bedrijf heeft een fundament gebouwd op vier strategische drijfveren – krachtige merken, innovatieve producten, uitzonderlijke mensen en operationele uitmuntendheid – die een langetermijnvisie weerspiegelen om draadloze technologie te bevorderen. De wereldwijde groeistrategie van onophoudelijk streven naar productinnovatie heeft TTI naar de voorgrond van zijn industrieën gebracht. TTI’s krachtige merkenportfolio omvat elektrisch gereedschap, accessoires, handgereedschap en buitenproducten van MILWAUKEE, AEG en RYOBI, lay-out- en meetproducten van EMPIRE, en vloerverzorgings- en reinigingsproducten van HOOVER, ORECK, VAX en DIRT DEVIL.

TTI is een van de samenstellende aandelen van de Hang Seng Index, FTSE RAFI™ All-World 3000 Index, FTSE4Good Developed Index en MSCI ACWI Index. Ga voor meer informatie naar www.ttigroup.com.

Alle andere handelsmerken dan AEG en RYOBI zijn eigendom van de Groep. AEG is een geregistreerd handelsmerk van AB Electrolux (publ.), en wordt onder licentie gebruikt. RYOBI is een geregistreerd handelsmerk van Ryobi Limited en wordt onder licentie gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor investor relations-vragen:
Hoofdcontactpersoon
TTI Investor Relations

Tel: +1 (954) 541 9660

E-mail: ir@ttihq.com

Azië/Pacific
TTI Investor Relations

Tel: +(852) 2402 6888

E-mail: ir@tti.com.hk

Check out our twitter: @NewsNovumpr