21:12 uur 25-04-2023

Mawi DNA Technologies ontvangt 510(k)-goedkeuring voor iSWAB-Respiratory Tract Sample Collection Media-Extraction Less voor SARS-CoV-2

PLEASANTON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Mawi DNA Technologies (Mawi DNA), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het ontwerp van innovatieve technologieën voor biosampling, kondigt aan dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) 510(k)-goedkeuring heeft verleend voor de iSWAB-Respiratory Tract Sample Collection Media-Extraction Less™ (iSWAB-RC-EL) van het bedrijf. Het iSWAB-RC-EL-afnameapparaat is bedoeld voor de stabilisatie en inactivatie van biomonsters van de bovenste luchtwegen en het speeksel van mensen waarvan vermoed wordt dat ze SARS-CoV-2 bevatten, en kan worden gebruikt voor afname, transport en opslag bij kamertemperatuur. In het iSWAB-RC-EL-afnameapparaat afgenomen monsters zijn geschikt voor gebruik met legaal in de handel verkrijgbare moleculaire diagnostische tests.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005506/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers
Jerome David, stafchef

Mawi DNA Technologies

510-256-5186

j.david@mawidna.com

Media
Jessica Volchok

jessica@merrymancommunications.com
310-849-7985

Check out our twitter: @NewsNovumpr