17:26 uur 14-02-2022

Mawi DNA Technologies bekroond met twee ISO-certificeringen

HAYWARD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Mawi DNA Technologies (Mawi), een toonaangevend bedrijf voor het verzamelen van biomonsters, kondigt aan dat het de certificeringen ISO 9001:2015 Kwaliteitsbeheersystemen en ISO 13485:2016 Kwaliteitsbeheersystemen voor medische hulpmiddelen heeft behaald. Mawi heeft de iSWAB-technologie, een innovatief systeem voor het afnemen van biomonsters, ontwikkeld en op de markt gebracht.

Deze internationaal erkende norm betekent dat Mawi zijn bedrijfsprocessen heeft ontwikkeld, onderhouden en continu verbetert. Dit wordt bereikt door de bedrijfsprestaties te meten en te vergelijken met de juiste kwaliteitsnormen. Het ISO-certificaat helpt de geloofwaardigheid en autoriteit van het bedrijf te verbeteren, evenals de algehele efficiëntie van het bedrijf.

“De ISO-certificering versterkt onze kwaliteitsstructuur als bedrijf en als leverancier voor onze gewaardeerde klanten”, zei Hanzel Lawas, QMS en Operations Manager bij Mawi. Hij voegde eraan toe dat Mawi deze certificering viert omdat het veel COVID-19-projecten ondersteunt door een ononderbroken levering van 100% in de VS gemaakte innovatieve technologieën voor het verzamelen van monsters te behouden.

“Ons bedrijf heeft en zal de ISO-standaard blijven gebruiken in alle processen en bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten”, voegde Jerome David, VP verkoop en marketing bij Mawi, toe. “De ISO-certificering zorgt ervoor dat ons bedrijf voldoet aan de eisen van de Federal Food and Drug Administration en is de eerste grote stap om te voldoen aan de Europese (EU) regelgevende normen voor het verkrijgen van de certificering voor de CE-markering, die we naar verwachting in het 2e kwartaal van 2022 zullen hebben.” Veel producten vereisen een CE-markering voordat ze in de EU mogen worden verkocht.

De missie van Mawi is om de integriteit van monsters bij kamertemperatuur van overal ter wereld te handhaven, waardoor echte monsterdiversiteit in elk geografisch of populatiesegment mogelijk wordt. Bij Mawi, The Future of Biosampling is Here™. Ga voor meer informatie naar www.mawidna.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Jerome David, VP verkoop en marketing

510-256-5186, j.david@mawidna.com

Contactpersoon media:
Susan Tellem, APR, RN, BSN

310-313-3444, Susan@tellemgrodypr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr