20:12 uur 23-03-2023

AI/ML-mogelijkheden voldoen niet aan de verwachtingen van leidinggevenden, volgens een nieuwe wereldwijde studie van SoftServe

AI/ML wordt ingezet als een reeks ‘wetenschappelijke projecten’ om talent aan te trekken, maar is niet afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Nieuwe gegevens die vandaag door SoftServe zijn gepubliceerd, wijzen op een dramatisch ander begrip van de waarde van kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) onder leidinggevenden bij software- en digital native-bedrijven.

De interesse in AI/ML is toegenomen met de recente vrijgave van tools zoals ChatGPT en de uitrol van AI-aangedreven Microsoft Bing. Het onderzoek van SoftServe onder bijna 600 IT-leiders in negen landen vertelt echter een verhaal van inderdaad groot enthousiasme over AI/ML, maar met tegelijkertijd een grote teleurstelling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Neal

VP Marketing

mneal@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr