14:59 uur 14-03-2023

Biban 2023 stimuleert de toekomst van Saudisch ondernemerschap met de lancering van overeenkomsten en initiatieven ter waarde van 13,8 miljard dollar

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Biban 2023, het vlaggenschip van Saoedi-Arabië voor starters en KMO’s, heeft toonaangevende entiteiten uit de hele wereld samengebracht om een reeks belangrijke overeenkomsten te ondertekenen ter waarde van ongeveer 13,8 miljard dollar ter ondersteuning van de startersgemeenschap.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005627/nl/

Biban 2023 held its most international edition of the forum this year (Photo: AETOSWire)

Biban 2023 held its most international edition of the forum this year (Photo: AETOSWire)

Het evenement, dat wordt georganiseerd door de algemene autoriteit voor kleine en middelgrote ondernemingen van het Koninkrijk Saudi-Arabië (Monsha’at), heeft een nieuwe standaard voor partnerschappen neergezet, met een breed scala aan samenwerkingsverbanden en initiatieven om ondernemers mondiger te maken.

De vijfde en laatste dag van het forum bracht meer regionale en wereldwijde organisaties samen om een nieuw tijdperk van Saudisch ondernemerschap in te luiden, in lijn met Vision 2030, aangedreven door geavanceerde programma’s, innovatie en effectieve samenwerking.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez
Account Director – Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr