21:47 uur 02-03-2023

Biban 2023: de grootste kmo-conferentie van Saoedi-Arabië is gastheer voor de eindronde van de Entrepreneurship World Cup en andere belangrijke hoogtepunten

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Biban, de grootste conferentie van Saoedi-Arabië voor startups, kmo’s en ondernemerschap, wordt gehouden in het Riyadh Front Exhibition & Conference Center tussen 9 en 13 maart 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005520/nl/

Biban 2023 will feature a diverse range of speakers, high-level talks and sessions throughout its five days (Graphic: AETOSWire)

Biban 2023 will feature a diverse range of speakers, high-level talks and sessions throughout its five days (Graphic: AETOSWire)

Biban, die voor het eerst in 2017 plaatsvond, wordt georganiseerd door Monsha’at, de algemene autoriteit voor kleine en middelgrote ondernemingen van het Koninkrijk Saudi-Arabië.

Dit jaar zal het internationale publiek profiteren van meer hoogtepunten dan ooit tevoren, waarbij het forum sterk de mogelijkheid heeft concrete kansen te bevorderen.

Biban 2023 zal gastheer zijn voor de Global Finals van de Entrepreneurship World Cup (EWC), een van de grootste en meest diverse pitch wedstrijden voor startups en ondersteuningsprogramma’s in zijn soort.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez
Account Director – Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr