15:38 uur 13-03-2023

Belangrijke overeenkomsten ter waarde van meer dan 6,4 miljard dollar aangekondigd op dag 4 van Biban 2023 forum

  • Saudi Development Bank belooft de komende drie jaar 6,4 miljard dollar voor de financiering van ondernemers en startups in het Koninkrijk
  • Monsha’at ondertekent Memorandum of Understanding (MoU) met InspireU – STC
  • WhiteHelmet is aangekondigd als winnaar van 2023 Entrepreneurship World Cup

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– De Social Development Bank (SDB) heeft vandaag 6,4 miljard dollar toegezegd voor de financiering van ondernemers, het midden- en kleinbedrijf (MKB) en freelancers in het hele Koninkrijk in de komende drie jaar. De miljardenbelofte werd aangekondigd op dag 4 van Biban 2023, waarbij de historische toezegging zal bijdragen aan de verwezenlijking van de doelstellingen van Vision 2030.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005357/nl/

Biban 2023 unites the world's brightest entrepreneurs, SMEs and startups to foster tangible opportunities (Photo: AETOSWire)

Biban 2023 unites the world’s brightest entrepreneurs, SMEs and startups to foster tangible opportunities (Photo: AETOSWire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez
Account Director – Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr