21:49 uur 13-03-2023

Saoedisch bedrijf White Helmet uitgeroepen tot Wereldkampioen Ondernemerschap 2022

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Na vier dagen van hevige concurrentie, met 100 opkomende startups die 53 landen vertegenwoordigen, is er één als winnaar uit de bus gekomen van de Entrepreneurship World Cup (EWC). White Helmet, een bedrijf dat een platform biedt om bouwwerkzaamheden op afstand, overal en altijd te beheren en te controleren, gaat naar huis met een aandeel van 300.000 dollar in de prijzenpot van 1 miljoen dollar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230313005709/nl/

The EWC winners and finalists at Biban 2023 came from around the world to compete (Photo: AETOSWire)

The EWC winners and finalists at Biban 2023 came from around the world to compete (Photo: AETOSWire)

Het EWC wordt mede georganiseerd door het Global Entrepreneurship Network (GEN) en Monsha’at – de algemene autoriteit voor kleine en middelgrote ondernemingen in Saoedi-Arabië – en is een van ‘s werelds grootste pitchwedstrijden en ondersteuningsprogramma’s voor startende ondernemingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez
Account Director – Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr