18:22 uur 10-03-2023

Meer dan 25 overeenkomsten ter waarde van meer dan $ 2,93 miljard dollar ondertekend op de openingsdag van Biban 2023

RIYAD, Saudi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– De Small and Medium Enterprises General Authority van het Koninkrijk Saudi-Arabië, Monsha’at, heeft een memorandum van overeenstemming (MoU) ondertekend met Huawei Tech Investment Saudi Arabia Limited. Met het nieuwe partnerschap, gelanceerd op de openingsdag van Biban 2023 – het vlaggenschipforum voor startups en het midden- en kleinbedrijf van Saoedi-Arabië – zullen de twee entiteiten hun krachten bundelen om de digitale transformatie van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) van het Koninkrijk te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230310005187/nl/

Biban 23 opened its doors today to the world's entrepreneurs, SMEs and startups (Photo: AETOSWire)

Biban 23 opened its doors today to the world’s entrepreneurs, SMEs and startups (Photo: AETOSWire)

Als onderdeel van de overeenkomst zullen Monsha’at en Huawei Tech Investment Saudi Arabia samenwerken om Saoedische kmo’s uit te rusten met de tools om te groeien en succesvol te zijn in de e-commerceruimte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez
Account Director – Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr