08:29 uur 01-03-2023

Sensormatic Solutions by Johnson Controls viert momentum met duurzaamheidsprogramma voor hergebruik van hardtags in aanloop naar EuroShop 2023

  • Sensormatic Solutions helpt detailhandelaars op weg naar een meer verantwoorde bedrijfsvoering en impactvolle duurzaamheidsprogramma’s

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio op gebied van retailoplossingen van Johnson Controls, blijft zich inzetten voor een meer verantwoordelijke detailhandel door middel van zijn bekroonde programma voor hergebruik van hardtags.

Sinds de oprichting in 2010 heeft Sensormatic Solutions 16,5 miljard hardtags verzonden, waarvan er 13,7 miljard opnieuw in omloop zijn. Het programma biedt retailers een voordelige hardtag beveiligingsoplossing, met het voordeel van een brontag die opnieuw in circulatie wordt gebracht, opnieuw wordt gecertificeerd en opnieuw kan worden gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katarzyna Breczko

Sensormatic Solutions by Johnson Controls

Kantoor: +49 173 7070 562

katarzyna.breczko@jci.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr