08:29 uur 08-03-2022

Sensormatic Solutions van Johnson Controls breidt zijn pakket met verbonden oplossingen uit met platform voor voedselveiligheidsnaleving

  • Sensormatic Solutions, het merk van Johnson Controls, stelt retailers in staat om winkelactiviteiten effectief te stimuleren en de klant te verrassen
  • Het intelligente besturingsplatform Sensormatic IQ verbetert de verkoopresultaten met grotere schaalbaarheid, wendbaarheid en meer bruikbare inzichten
  • De oplossing kan retailers helpen bij het verhogen van de nalevings- en veiligheidsnormen voor voedsel door middel van digitalisering

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Johnson Controls heeft vandaag aangekondigd dat Sensormatic Solutions PENN Connected toevoegt aan zijn Sensormatic IQ-platformmogelijkheden, om de operationele efficiëntie te verhogen door middel van monitoring op afstand van koeling en digitale naleving.

De digitale oplossing helpt retailers voedselverspilling tegen te gaan en draagt bij aan de naleving door de opslagtemperatuur van producten te bewaken, zowel warm als koud. Het digitale voedselveiligheidsplatform biedt monitoring op afstand, waardoor retailers hun klanten beter kunnen bedienen met kwaliteitsproducten op de juiste temperatuur. Door middel van snelle waarschuwingen kunnen retailers vroeg ingrijpen om productverliezen te verminderen of te beheersen.

“Met een voedselverspilling van biljoenen ponden/euro’s per jaar en met essentiële productschaarste overal ter wereld, is het van cruciaal belang om een volledig assortiment tools te gebruiken om een cultuur van productveiligheid en naleving in stand te houden,” aldus Craig Szklany, vice-president global solutions management & marketing bij Sensormatic Solutions. “Met de digitale voedselveiligheidsoplossing onder de Sensormatic Solutions-paraplu zijn we uniek gepositioneerd om onze klanten beter van dienst te zijn. Het aanbieden van een monitoringsysteem voor toegang op afstand en betere naleving zal retailers de flexibiliteit bieden om zich aan te passen aan nieuwe bedrijfsmodellen en de gemoedsrust dat hun consumenten toegang hebben tot hoogwaardige producten.”

Het voedselveiligheidsplatform is ontworpen om in de toekomst te integreren met Sensormatic IQ om de digitale transformatie voor retailorganisaties verder te versnellen. De oplossing voor monitoring op afstand helpt verspilling en verlies te verminderen, wat de kosten verlaagt en tegelijkertijd de inspanningen op het gebied van duurzaamheid en naleving bevordert. De oplossing kan retailers helpen de naleving te verbeteren en uren werk per jaar te besparen door de nalevingsprocessen te stroomlijnen, van het elimineren van de noodzaak voor handmatige temperatuurcontroles tot het verminderen van kantooruren die besteed worden aan het archiveren van documentatie. Met een bedrijfsoverzicht van locaties geleverd door Sensormatic IQ, bevordert het voedselveiligheidsplatform optimale zichtbaarheid om de traceerbaarheid, transparantie en bewijs van kwaliteit van supermarktketens in hun wereldwijde compliance te helpen verhogen.

Waar een retailer zich ook bevindt op zijn eigen digitale transformatietraject, Sensormatic IQ helpt retailers om hun activiteiten effectief te digitaliseren en de klantervaringen te verbeteren.

Ga naar www.sensormatic.com/landing/penn-connected voor meer informatie over hoe retailers monitoring op afstand naar een hoger niveau kunnen tillen met Sensormatic Solutions en PENN Connected.

Over Johnson Controls

Bij Johnson Controls (NYSE:JCI) transformeren we de omgevingen waar mensen wonen, werken, leren en spelen. Als wereldleider in slimme, gezonde en duurzame gebouwen is het onze missie om de prestaties van gebouwen opnieuw vorm te geven om mensen, plaatsen en de planeet te dienen.

Met een geschiedenis van meer dan 135 jaar innovatie, levert Johnson Controls de blauwdruk van de toekomst voor industrieën zoals de gezondheidszorg, scholen, datacenters, luchthavens, stadions, productie en daarbuiten door middel van zijn uitgebreide digitale aanbod OpenBlue. Met een wereldwijd team van 100.000 experts in meer dan 150 landen, biedt Johnson Controls ‘s werelds grootste portfolio van gebouwentechnologie, software en serviceoplossingen met enkele van de meest vertrouwde namen in de industrie. Ga voor meer informatie naar www.johnsoncontrols.com of volg ons via @johnsoncontrols op Twitter.

Over Sensormatic Solutions

Sensormatic Solutions is het toonaangevende wereldwijde retailoplossingenportfolio van Johnson Controls dat operationele uitmuntendheid op grote schaal en slimme en verbonden klantbetrokkenheid mogelijk maakt. Ons intelligente digitale besturingsplatform – Sensormatic IQ – combineert het volledige Sensormatic Solutions-portfolio, inclusief gegevens van derden om ongeëvenaarde inzichten te bieden in de winkelervaring, voorraadinformatie, verliespreventie en operationele effectiviteit met geavanceerde technologieën, zoals AI en Machine Learning. Hierdoor kunnen retailers handelen op basis van prescriptieve en voorspellende datagestuurde resultaten om met vertrouwen de toekomst in te gaan. Ga naar Sensormatic Solutions of volg ons op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal.

###

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Sarah Cole
sarah.cole@fieldworksmarketing.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr