09:00 uur 19-01-2022

Sensormatic Solutions van Johnson Controls geeft prioriteit aan verantwoorde retail door voortdurende focus op en investering in duurzaamheidspraktijken

  • Sensormatic Solutions publiceert een nieuwe whitepaper waarin zijn veelzijdige aanpak wordt beschreven om retailers, shoppers en de eigen organisatie in staat te stellen duurzaamheidsdoelen te bereiken
  • Sensormatic maakt gebruik van big data en AI om de duurzaamheid van retailers te optimaliseren door middel van een reeks digitaal ondersteunde oplossingen en diensten

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio met retailoplossingen van Johnson Controls, heeft vandaag zijn whitepaper Sustainability Story 2021 uitgebracht, waarin de inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden beschreven. Sensormatic Solutions is gebaseerd op innovatie en is toegewijd aan duurzame producten, oplossingen en diensten. Het bedrijf breidt zijn duurzaamheidsfocus ook uit naar zijn mensen en processen.

“We zetten ons in voor het ontwikkelen van innovaties die een positieve invloed hebben op de duurzaamheidsresultaten voor een betere toekomst in alle aspecten van ons bedrijf, van onze producten tot onze processen en onze mensen,” aldus Bjoern Petersen, President van Sensormatic Solutions. “Als leider in retailtechnologie en onderdeel van Johnson Controls — een sterke stem in het duurzaamheidsbeleid over de hele wereld — houden we ons aan hoge milieu- en sociale normen terwijl we onze leveranciers, partners en retailklanten helpen hetzelfde te doen. Verantwoorde retail is het leidende beginsel bij alles wat we doen.”

Voor retailers: positioneren van technologie centraal in duurzaamheidsinitiatieven

Sensormatic Solutions bouwde zijn portfolio op een fundament van duurzaamheid. De focus van de organisatie op het prioriteren van verantwoorde retailpraktijken, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technologie en het voldoen aan de veranderende behoeften van detailhandelaren, is duidelijk in alle facetten van de activiteiten.

De volgende zijn slechts een paar voorbeelden van hoe Sensormatic Solutions het voortouw neemt in de richting van een duurzamere retailtoekomst door middel van zijn oplossingen voor voorraadinformatie, winkelervaring, verliespreventie en operationele effectiviteit:

  • De nieuwste generatie Electronic Article Surveillance (EAS)-systemen van Sensormatic Solutions verbruiken 50% minder stroom dan eerdere modellen en beschikken over een energiebesparingsmodus die kan resulteren in 30% minder energieverbruik per 12-urige winkeldag
  • De Inventory Intelligence-oplossing van Sensormatic Solutions maakt gebruik van radiofrequentie-identificatie (RFID) om nauwkeurige realtime inzichten te leveren die kunnen helpen de afval, de koolstofemissies en het energieverbruik in de hele toeleveringsketen te verminderen
  • Shopperinzichten bieden retailers een uitgebreid inzicht in het gedrag van hun shoppers om slimmere beslissingen te nemen over winkels en panden, inclusief wanneer de uren moeten worden aangepast voor maximale bezetting om energie en water te besparen, en om CO2 te verminderen door verspilde trips naar winkels waar niet voldoende personeel is of waar geen voorraad beschikbaar is
  • In het afgelopen jaar resulteerde het Visual Source Tags Recirculation (VSTR)-initiatief van Sensormatic Solutions in het opnieuw circuleren van 1,5 miljard tags, met 11,4 miljard tags die sinds de start van het programma in 2010 opnieuw in circulatie zijn gebracht
  • Sensormatic Solutions is onlangs geprezen voor zijn voortdurende inzet voor duurzame bedrijfspraktijken, met de Business Intelligence Group die het VSTR-programma van het bedrijf heeft uitgeroepen tot Sustainability Service of the Year. Het bedrijf verdiende ook de Green Supply Chain Award van Supply & Demand Chain Executive (SDCE)

Voor shoppers: ondersteunen van een duurzame, naadloze klantervaring

Sensormatic Solutions begrijpt het belang van duurzaamheid en gemak voor consumenten – en Sensormatic IQ helpt retailers om bruikbare inzichten te benutten om aan beide eisen te voldoen. De shopperervaring hangt immers af van perfect getimede momenten van de waarheid, of ‘precisieretail’: contact op basis van de voorwaarden van de klant, door te voorzien in het juiste item op de juiste plaats op het juiste moment. Momenten tussen klanten, winkels, medewerkers en handelskansen voor retailers kunnen een positieve invloed hebben op de merkervaring en zorgen voor een naadloze uniforme handel, allemaal met het oog op duurzaamheid. Bijvoorbeeld:

  • Voorraad op artikelniveau zorgt ervoor dat de trip van een shopper doelgericht is, omdat hij/zij weet dat zijn/haar artikel op voorraad is of klaar is om opgehaald te worden, met als gevolg minder verspilde trips
  • Gegevensintegratie via shopperinzichten kan helpen bij het visualiseren van zowel het serviceniveau van het personeel als de shoppertijd die wordt besteed aan transacties, waardoor efficiënte trips van shoppers bepaald kunnen worden en het aantal verspilde trips naar winkels waar de personeelsbezetting niet is afgestemd op de vraag naar services verminderd kan worden

Voor Sensormatic: van binnenuit toegewijd aan duurzaamheid

Sensormatic Solutions evalueert voortdurend zijn eigen activiteiten, faciliteiten en wagenparken om de milieuprestaties en het energiebeheer te verbeteren door elke overmaat te identificeren en te verminderen. De faciliteiten van het bedrijf geven ook prioriteit aan het verminderen van het water- en stroomverbruik, de uitstoot van broeikasgassen en afval dat via verschillende initiatieven naar de vuilstort wordt gestuurd.

Sensormatic Solutions benut de mogelijkheden van Johnson Controls OpenBlue-technologieën en -innovaties die gebruik maken van data en AI om duurzame gebouwen te optimaliseren. Johnson Controls zet belangrijke stappen om zijn impact op het milieu te verbeteren en heeft zich ertoe verbonden om tot 2040 netto-nul Scope 1 en 2 koolstofemissies te bereiken – tien jaar eerder dan het doel van de klimaatovereenkomst van de Verenigde Naties in Parijs. Het bedrijf streeft ernaar zijn operationele uitstoot vóór 2030 met 55 procent te verminderen en de uitstoot van klanten met 16 procent te verlagen. Deze ambitieuze emissiereductiedoelstellingen voor 2030 zijn goedgekeurd door het Science Based Targets-initiatief. Johnson Controls heeft onlangs ook een Sustainability-Linked Bond uitgegeven ter ondersteuning van zijn streven om tot 2025 ambitieuze absolute broeikasgasemissiereducties te bereiken.

Ga voor meer informatie over de innovatieve inspanningen van Sensormatic Solutions om een duurzamer winkellandschap te bevorderen naar Sensormatic.com/Sustainability of download de whitepaper ‘Our Retail Sustainability Story of Sensormatic Solutions by Johnson Controls.’ U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter, met #SensormaticSustainability.

Over Johnson Controls

Bij Johnson Controls (NYSE:JCI) transformeren we de omgevingen waar mensen wonen, werken, leren en spelen. Als wereldleider in slimme, gezonde en duurzame gebouwen is het onze missie om de prestaties van gebouwen opnieuw vorm te geven om mensen, plaatsen en de planeet te dienen.

Met een geschiedenis van meer dan 135 jaar innovatie, levert Johnson Controls de blauwdruk voor de toekomst voor industrieën zoals de gezondheidszorg, scholen, datacenters, luchthavens, stadions, productie en daarbuiten door middel van zijn uitgebreide digitale aanbod OpenBlue. Met een wereldwijd team van 100.000 experts in meer dan 150 landen, biedt Johnson Controls ‘s werelds grootste portfolio van gebouwentechnologie, software en serviceoplossingen met enkele van de meest vertrouwde namen in de industrie. Ga voor meer informatie naar www.johnsoncontrols.com of volg ons via @johnsoncontrols op Twitter.

Over Sensormatic Solutions

Sensormatic Solutions is de toonaangevende wereldwijde retailoplossingenportfolio van Johnson Controls die operationele uitmuntendheid op grote schaal ondersteunt en slimme en verbonden klantenbetrokkenheid mogelijk maakt. Ons intelligente digitale besturingsplatform – Sensormatic IQ – combineert het volledige Sensormatic Solutions-portfolio, inclusief gegevens van derden om ongeëvenaarde inzichten te bieden in de winkelervaring, voorraadinformatie, verliespreventie en operationele effectiviteit met geavanceerde technologieën, zoals AI en Machine Learning. Hierdoor kunnen retailers handelen op basis van prescriptieve en voorspellende datagestuurde resultaten om met vertrouwen de toekomst in te gaan. Ga naar Sensormatic Solutions of volg ons op LinkedIn, Twitter en via ons YouTube-kanaal.

###

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Cole
Sarah.cole@fieldworksmarketing.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr