08:29 uur 23-02-2023

Computer Vision-technologie van Johnson Controls Sensormatic Solutions versterkt een portfolio voor op resultaten gerichte analyse om evoluerende uitdagingen van retailers het hoofd te bieden

  • Sensormatic Solutions demonstreert alle capaciteiten van computer vision-analyse op EuroShop 2023

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio op het gebied van retailoplossingen van Johnson Controls, demonstreert de volledige omvang van zijn computer vision-analysetechnologie op EuroShop. Voor alle computer vision-capaciteiten van Sensormatic Solutions wordt gebruik gemaakt van de bedrijfseigen, diepgaande leeralgoritmes die retailers helpen om de werktoewijzing te optimaliseren, de inspanningen voor verliespreventie te versterken, veilige omgevingen voor shoppers en partners te onderhouden en inzichten over de ervaringen van shoppers te verzamelen.

“Hoewel deze technologie nog niet zo lang op de markt is, hebben we de capaciteiten ervan in aanzienlijke mate ontplooid. Het evolueerde van eenvoudige voorwerpdetectie naar een gebruik van complexe gedragsdetectie om het gedrag van shoppers te identificeren en te analyseren,” aldus Subramanian Kunchithapatham (KS), Chief Technology Officer bij Sensormatic Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katarzyna Breczko
Sensormatic Solutions van Johnson Controls
Werk: +49 173 7070 562

katarzyna.breczko@jci.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr