09:29 uur 16-02-2023

Sensormatic Solutions van Johnson Controls toont digitale oplossingen voor de toekomst van de detailhandel tijdens EuroShop 2023.

  • Sensormatic Solutions is aanwezig op EuroShop 2023 om de volgende generatie inzichten en resultaatgerichte oplossingen te presenteren die zijn geïntegreerd in het Sensormatic IQ besturingsplatform, plus het nieuwste op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en computer vision.

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Sensormatic Solutions, de toonaangevende internationale lijn voor retailoplossingen van Johnson Controls, is ook vertegenwoordig tijdens EuroShop om de nieuwste analytische en resultaatgerichte oplossingen te tonen, geïntegreerd onder Sensormatic IQ, die retailactiviteiten aandrijven en slimme en verbonden winkelervaringen mogelijk maken.

“De voorkeuren van consumenten hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld, en detailhandelaren hebben een ongelooflijk aanpassingsvermogen getoond in de zich steeds ontwikkelende branche,” aldus Kevin Viravec, directeur van Sensormatic Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediaverzoeken: Katarzyna Breczko

Sensormatic Solutions van Johnson Controls
Werk: +49 173 7070 562

katarzyna.breczko@jci.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr