22:56 uur 27-02-2023

HCLTech lanceert reeks technologische oplossingen voor 5G en verder

NOIDA, India & BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, heeft op het Mobile World Congress 2023 een reeks innovatieve technologische oplossingen voor het 5G-ecosysteem gelanceerd.

De oplossingen van HCLTech maken gebruik van haar gedifferentieerde portfolio op het gebied van digitaal, engineering, cloud en software om aanbieders van communicatiediensten (CSP’s) en ondernemingen te helpen hun 5G-paraatheid op te voeren en hun investeringen sneller te gelde te maken.

5G-systeemintegratiekader (5G SF)

HCLTech’s 5G SF stelt operators van publieke en private 5G in staat om kritische componenten van een toekomstbestendig netwerk naadloos te implementeren en te integreren. Met HCLTech’s 5G SF zullen CSP’s, ondernemingen, hyperscalers, chip- en apparatuurfabrikanten profiteren van naadloze onboarding van virtuele functies, aanzienlijke operationele efficiëntie en verbeterde netwerk- en gebruikerservaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amerika
Michelle Rico michelle.rico@hcl.com

EMEA
Elka Ghudial elka.ghudial@hcl.com

ANZ
James Galvin james.galvin@hcl.com

India en APAC
Devneeta Pahuja devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr