14:35 uur 18-01-2023

Het Top Employers Institute verkiest HCLTech tot Global Top Employer van 2023

HCLTech verkozen tot de ranglijst van beste werkgevers in 25 landen

NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een aantoongevend internationaal technologiebedrijf, heeft haar status als een van de beste werkgevers ter wereld nogmaals onderstreept, zoals wel blijkt uit haar positionering in het Top Employer 2023-programma van het Top Employers Institute.

Als onderdeel van het Top Employer 2023-programma, ontving HCLTech regionale Top Employer-certificeringen in 25 landen, ook voor haar hoofdkantoor in India, waardoor de weg nu vrij is gemaakt voor wereldwijde erkenning. HCLTech wordt erkend als een topwerkgever voor haar uitstekende HR-beleid en -praktijk in Australië, Brazilië, Bulgarije, Canada, Costa Rica, Finland, Frankrijk, Duitsland, Guatemala, India, Italië, Japan, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, de Filipijnen, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Zuid-Afrika, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Rico, Americas

michelle.rico@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India en APAC

devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr