20:49 uur 11-01-2024

HCLTech zal drijvende kracht zijn achter gesprekken en samenwerking inzake een duurzame toekomst waarin kunstmatige intelligentie vooropstaat op WEF 2024

DAVOS, Zwitserland & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend technologiebedrijf zal de krachten bundelen met belangrijke belanghebbenden van overal ter wereld op de 54e jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos van 15-19 januari 2024. Het bedrijf zal bijdragen aan de debatten over het thema van dit jaar genaamd “Heropbouw van het vertrouwen” en oplossingen vinden op een transparante, consistente en verantwoorde manier.

HCLTech zal worden vertegenwoordigd door zijn voorzitter Roshni Nadar Malhotra, CEO en Managing Director C Vijayakumar, Chief Technology Officer Kalyan Kumar; Chief Growth Officer for Europe and Africa, Ashish Kumar Gupta; President, Digital Foundation Services, Jagadeshwar Gattu; Global Head, Financial Services, Srinivasan Seshadri; Chief Marketing Officer Jill Kouri en Global Head, Sustainability, Santhosh Jayaram.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Michelle Rico, Amerika

michelle.rico@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

James Galvin, ANZ

james.galvin@hcl.com

Siddhartha Bhatnagar, India

bhatnagars@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr