19:27 uur 08-12-2023

HCLTech breidt aanwezigheid uit met nieuw Global Delivery Center in het Roemeense Iași

IAȘI, Roemenië & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, kondigde de lancering aan van haar nieuwe Global Delivery Center (GDC) in Iași, Roemenië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231208991527/nl/

Mayor of Iași, Mihai Chirica, cuts the inaugural ribbon of HCLTech’s new delivery center with the company’s CEO and MD, C Vijayakumar; its Romania country leader, Iulian Paduraru; and SVP, Shiv Walia. (Photo: Business Wire)

Mayor of Iași, Mihai Chirica, cuts the inaugural ribbon of HCLTech’s new delivery center with the company’s CEO and MD, C Vijayakumar; its Romania country leader, Iulian Paduraru; and SVP, Shiv Walia. (Photo: Business Wire)

Het nieuwe ultramoderne centrum in Iași zal digitale, engineering-, cloud- en AI-oplossingen van de volgende generatie bieden. Het centrum breidt de aanwezigheid van HCLTech in Roemenië uit en onderstreept de toewijding aan het land als onderdeel van de nearshore strategie om wereldwijde klanten te bedienen.

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor HCLTech in Roemenië, nu we onze groei voortzetten en onze wereldwijde klanten diensten leveren die nieuwe mogelijkheden met de nieuwste technologieën insluiten. We blijven ons inzetten voor onze mensen en lokale gemeenschappen en zullen blijven investeren in lokaal talent dat een carrière in de technologie nastreeft,” aldus Iulian Paduraru, Country Head – Roemenië, HCLTech.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Rico, Noord- en Zuid-Amerika

michelle.rico@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

James Galvin, ANZ

james.galvin@hcl.com

Siddhartha Bhatnagar, India

bhatnagars@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr