18:31 uur 18-01-2023

HCLTech is snelstgroeiende merk voor IT-services met hoofdkantoor in India in wereldwijde top 10 van IT-bedrijven

DAVOS, Zwitserland & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLTech is volgens het Brand Finance Global 500 and IT Services 25-rapport van 2023 erkend als het snelstgroeiende IT-servicemerk met hoofdkantoor in India in de top 10 van IT-servicebedrijven wereldwijd.

Volgens het rapport, dat vandaag op het World Economic Forum 2023 in Davos is vrijgegeven, groeide de merkwaarde van HCLTech met 7% op jaarbasis tot $ 6,537 miljard dollar. De door Brand Finance toegepaste methodologie omvat het beoordelen van het bedrijfsmodel, klanttevredenheid en -betrokkenheid, werknemersbetrokkenheid, CSR en gemeenschapsbetrokkenheid, en bedrijfsprestaties.

De publicatie van het rapport volgt op de lancering van de nieuwe merkidentiteit en het nieuwe logo van HCLTech, ondersteund door de duidelijke positionering van Supercharging Progress™.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer details contact op met:

Meenakshi Benjwal, Noord- en Zuid-Amerika

meenakshi.benjwal@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India en APAC

devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr